Εμπειρίες

Συνεργαστήκαμε με τους τοπικούς ειδικούς του Greekality, ώστε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες εμπειρίες που θα κάνουν τη διαμονή σας στην Αθήνα ακόμη πιο ιδιαίτερη. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις κλασικές εμπειρίες που αναφέρονται εδώ ή να ζητήσετε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Οι εμπειρίες προσφέρονται είτε ιδιωτικά είτε με συμμετοχή σε ολιγομελή groups.
Γευσγιγνωσία Τοπικών Προϊόντων - Athens BlueBuilding

Γευσγιγνωσία Τοπικών Προϊόντων

Γευτείτε την Ελλάδα σε κάθε μπουκιά, ακολουθώντας τους ειδικούς της τοπικής γαστρονομίας σε ένα ταξίδι γεύσεων που ξυπνά τις αισθήσεις. Ελαιόλαδο και ελιές, θυμαρίσιο μέλι και ζυμωτό ψωμί, γιαούρτι και μια ποικιλία τυριών, πάστα ελιάς, αλλά και κρασί ή μπύρα από τοπικούς παραγωγούς, και φυσικά πεντανόστιμα επιδόρπια…όλα αυτά στην άνεση του διαμερίσματός σας. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;
Γευτείτε την Αθήνα – Βραδινή Βόλτα & Δείπνο - Athens BlueBuilding

Γευτείτε την Αθήνα – Βραδινή Βόλτα & Δείπνο

Νιώστε τη μοναδική ατμόσφαιρα της Αθήνας, ανακαλύπτοντας τις ομορφότερες γωνιές της πόλης, δοκιμάζοντας εξαιρετικό φαγητό της τοπικής κουζίνας. Μοιραστείτε τοπικούς μεζέδες και πιείτε ελληνικό κρασί ή μπύρα, απολαύστε υπέροχο street food και στη συνέχεια ολοκληρώστε τη γαστρονομική σας εμπειρία με τα πιο εκπληκτικά επιδόρπια! Μια περιπέτεια φαγητού ξεκινά στην Αθήνα, ελάτε μαζί μας!
Γνωρίστε τη Γειτονιά Σας - Παγκράτι - Athens BlueBuilding

Γνωρίστε τη Γειτονιά Σας - Παγκράτι

Ανακαλύψτε το Παγκράτι μέσα από έναν περίπατο με φαγητό, κρασί και καλλιτεχνικές πινελιές, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τους κρυμμένους θησαυρούς του Παγκρατίου. Δοκιμάστε street food στην καλύτερη εκδοχή του, απολαύστε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και έπειτα χαλαρώστε με ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι με επιδόρπιο. Και φυσικά, επισκεφθείτε γκαλλερί και σύγχρονα μουσεία, ανάμεσα στις αγορές σας, για μια ματιά στην πολιτιστική ταυτότητα του Παγκρατίου.
Οινογευσιγνωσία - Athens BlueBuilding
Οινογευσιγνωσία
Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι κρασιού σε όλη την Ελλάδα και μάθετε τα πάντα για τη μακρόχρονη ιστορία της τέχνης του οίνου, η οποία αντικατοπτρίζεται στην πλούσια γεύση και τα αρώματα του ελληνικού κρασιού. Έχουμε επιλέξει ποικιλίες κρασιού από τους καλύτερους ελληνικούς αμπελώνες, με εξαιρετική γεύση και υψηλά ποιοτικά standards. Μια εμπειρία που εκπλήσσει τον ουρανίσκο σας και σας παρουσιάζει τη μαγεία του ελληνικού κρασιού!