Τοπικά αξιοθέατα

Παναθηναϊκό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο: - Athens BlueBuilding

Παναθηναϊκό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο:

Το εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από μάρμαρο και έχει συνδεθεί με τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό Ιδεώδες.
Μουσείο Γουλανδρή: - Athens BlueBuilding

Μουσείο Γουλανδρή:

Το Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης βρίσκεται στο Παγκράτι, έχοντας ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το 2019 και με μια εντυπωσιακή συλλογή εκθεμάτων.
Άλσος Παγκρατίου: - Athens BlueBuilding

Άλσος Παγκρατίου:

Πρόκειται για μια όαση πρασίνου μέσα στην πόλη με πεύκα, χαριτωμένα μονοπάτια, παγκάκια και μέρη όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει τη φύση.
Στήλες Ολυμπίου Διός: - Athens BlueBuilding
Στήλες Ολυμπίου Διός:
Ένας τεράστιος ναός έστεκε στο σημείο αυτό κατά την αρχαιότητα με 104 στήλες. Αν και δεν έχει διατηρηθεί στο ακέραιο, εντούτοις αποτελεί ένα εντυπωσιακό μνημείο στο κέντρο της Αθήνας.
Πλάκα: - Athens BlueBuilding
Πλάκα:
Μια πανέμορφη γειτονιά στην σκιά της Ακρόπολης ξετυλίγεται μπορστά σας με πολύχρωμα κτίρια και ολάνθιστες αυλές. Απολαύστε καφέ και φαγητό, με αρώματα από γιασεμί που σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.
Μουσείο Ακρόπολης: - Athens BlueBuilding
Μουσείο Ακρόπολης:
Αυτό το σύγχρονο, πολυβραβευμένο μουσείο σας καλωσορίζει σε μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη φως σε ένα μοντέρνο αριστούργημα αρχιτεκτονικής.
Μέγαρο Μουσικής: - Athens BlueBuilding
Μέγαρο Μουσικής:
Ένα ορόσημο στην Αθηναϊκή πολιτιστική σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής είναι ένας σπουδαίος χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε παραστάσεις μοναδικές από καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης.
Πλατεία Συντάγματος: - Athens BlueBuilding
Πλατεία Συντάγματος:
Ίσως η πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας, βρίσκεται στο κέντρο ακριβώς της πόλης και αποτελεί σημείο συνάντησης για Αθηναίους και επισκέπτες, με τον ομώνυμο σταθμό Μετρό να σας συνδέει με ολόκληρη την πόλη.
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: - Athens BlueBuilding
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης:
Αυτό το μουσείο αναδεικνύει τη ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αιγαίου, με μια υπέροχη συλλογή εκθεμάτων από τις Κυκλάδες.
Πολεμικό Μουσείο: - Athens BlueBuilding
Πολεμικό Μουσείο:
Το Πολεμικό Μουσείο αποτελεί το Μουσείο των Ενόπλων Δυνάμεων και καλύπτει την ιστορία όλων των εποχών, τιμώντας παράλληλα όλους όσοι έχουν θυσιαστεί για την πατρίδα.
Εθνικός Κήπος & Ζάππειο: - Athens BlueBuilding
Εθνικός Κήπος & Ζάππειο:
Ακριβώς δίπλα στη Βουλή των Ελλήνων, βρίσκεται ένα μέρος όπου μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης στον Εθνικό Κήπο και την ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: - Athens BlueBuilding
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στον Φαληρικό όρμο και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες, ιδιαίτερα για όσους θέλουν ένα ξεχωριστό μέρος για ημερήσιες εκδρομές στην πόλη.
Στέγη Ωνάση: - Athens BlueBuilding
Στέγη Ωνάση:
“Εκεί όπου ο Σύγχρονος Πολιτισμός συναντά την Παιδεία”, ένα μοντέρνο αριστούργημα αρχιτεκτονικής στην ιστορική Λεωφόρο Συγγρού.